Voor eters

Ken je dat? Je werkt tot laat, en bedenkt onderweg naar huis hoe je vandaag nog een snelle, lekkere en liefst ook gezonde maaltijd op tafel zet. Snel nog even naar de supermarkt voor één van je snelle, maar inmiddels ook een beetje saaie standaardmaaltijden? Of toch friet of een pizza? Kon je maar iets afhalen dat lekker, voedzaam en gezond is….

Dat treft! Die gezonde, lekkere en voedzame maaltijd die iemand anders voor kookt, is dichterbij dan je denkt. En het mooie is: door hem af te halen draag je ook nog eens bij aan nieuwe kansen voor migrantenvrouwen én leer je mensen met een heel andere culturele achtergrond kennen. Maak kennis met Andermaal!

Zo werkt het:

  1. Aanmelden: meld je hier aan als eter
  2. Beslissen: Elke week ontvang je een bericht met wat er op welke dagen wordt gekookt en wat de prijs voor deze maaltijd is. Je kunt dan zelf beslissen of je deze week wilt meedoen.
  3. Bestellen: je bestelt de door jou gekozen maaltijd voor het door jou aangegeven aantal personen.
  4. Betalen: je ontvangt een betalingsverzoek waarmee je de maaltijd kunt betalen.
  5. Afhalen: je kunt de voor jou bereide maaltijd op de aangegeven tijd bij jouw kookgezin ophalen. Voor wie tijd en zin heeft, staat er een kop thee of koffie met iets lekkers klaar.

Nog vragen? Klik hier voor een antwoord op veelgestelde vragen.